فراخوان مسابقه

فراخوان  جشنواره بین المللی فیلم و عکس کار ایران

 با توجه به اتمام دومین دوره این جشنواره، تاریخ جدید جهت ارسال آثار متعاقباً از طریق همین سایت اعلام خواهد شد. با تشکر از همراهی شما

مقدمه

شغل و درآمد پایدار یکی از نیازهای اولیه بشری برای پاسخگویی به سایر نیازمندی های اوست که از ابتدا تا به اکنون، بخشی از دغدغه های او را به خود اختصاص داده است.

در جهان امروز؛ همه دولت ها در حال برنامه ریزی و اجرای طرحهای مختلف و کارآمد برای تامین شغل و درآمد مردم خود هستند تا علاوه بر ایجاد و برقراری رفاه و آسایش عمومی در جامعه، شاهد امنیت فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و همچنین پیشگیری از وقوع بحرانهای احتمالی باشند.

مردم کشورمان نیز امروز بیشتر از هر زمان دیگری نیازمند شغل و درآمد پایدار هستند تا در سایه بهره مندی از مزایای شغلی و درآمدی، به سطح بالایی از بهداشت روحی و روانی برسند.

برای تامین شغل و درآمد پایدار باید به نیازها و پیش نیازهایی پرداخته شود که یکی از مهمترین آنها فرهنگ کار در جامعه است.

به همین منظور ضروری به نظر می رسد تا برنامه ریزان و دست اندرکاران بخش های دولتی و غیر دولتی برای تامین شغل و درآمد پایدار برای اقشار مختلف جامعه، با بهره گرفتن از منابع و ابزار فرهنگی، بسترها و زمینه های مناسب تری را برای اجرای طرح های خود فراهم سازند.

هنرفیلم سازی و عکاسی بعنوان یکی از اثربخش ترین رشته های هنری می تواند بسته های مفهومی مربوط به شغل و درآمد پایدار را با سرعت و دقت چشمگیری به مردم انتقال دهد تا با بهبود مهندسی پندار، گفتار و رفتار افراد جامعه، الگوهای فرهنگی درستی ساخته و پرداخته شود.

بی تردید با طراحی و اجرای رویدادهایی مانند "جشنواره فیلم و عکس کار ایران" می توان با اطمینان بیشتری به سمت مبانی توسعه پایدار که یکی از آنها "فرهنگ صحیح کار" است، گام برداشت.

مرکز کار ایران با توجه به پیش نیازهای اساسی برای ورود به پاسخگویی نیازهای جامعه به شغل و درآمد پایدار و با عنایت به برگزاری موفقیت آمیز "اولین دوره جشنواره بین المللی فیلم و عکس کار ایران" در نظر دارد تا دومین دوره این رویداد بین المللی  را برگزار کند که در این راه و به منظور افزایش توان کمی و کیفی این رویداد مهم فرهنگی و هنری، همکاری و مشارکت صاحبان و مدیران بنگاههای اقتصادی، صنعتی و بازرگانی را از ضرورت های مهم خود می داند

اهداف جشنواره:

کار از ویژگی های اساسی و بارز انسان است. برخی از مردم شناسان معتقدند که کار، مهم ترین ویژگی انسان به شمار می آید و تکامل زیستی انسان در پهنه طبیعت و اجتماع، با به کارگیری نیروی اندیشه و کار او فراهم آمده است.

اقتصاد و پیشرفت جوامع امروز بر پایه کار استوار است. انسان برای زندگی و رفع نیازهای خود به کار و شغل نیاز دارد. شغل هم فردی است و هم جمعی. امروزه شاخص کار و بیکاری میزان رشد اقتصادی کشورها را نشان می دهد. بخش عمده ای از تلاش دولت ها معطوف بر رفع معضل بیکاری و حذف مشاغل کاذب و بالا بردن شاخصه اشتغال است." لذا از کلیه فیل سازان وعکاسان حرفه ای و آماتور و علاقمندان دعوت می شود با این رویداد بین المللی همراه و همیار شوند. برگزار کننده امیدوار است آثاری که به دبیرخانه مسابقه برسد که ضمن پرداختن به این موضوع مهم اجتماعی بیانگر کوشش هنرمندان در نمایش واقعیت‌ها و آگاهی بخشی به جامعه در ارتباط با هدف این مسابقه باشد.
طبق تعریف سازمان بین المللی کار، شغل مجموعه‌ای از وظایف (Duties) و فعالیت‌هایی (Tasks) است که فرد برای یک واحد اقتصادی یا سازمانی انجام می دهد."
هدف برگزار کننده با تاکید بر تعریف فوق ارج نهادن به کار و مشاغل مختلف، برای رونق اقتصادی و زندگی بهتر است. در این میان شغل های تخصصی و مهارتی و حرفه ای و نیز کسب و کارهای نوین از اولویت بیشتری در این مسابقه برخوردار بوده و مشاغل پنهان و کارهای کاذب و غیر مولد مانند دستفروشی، کار های خیابانی و مشغولیت های تفریحی و شخصی مد نظر نیست.

محورها:
از دید برگزار کننده، مشاغل در یکی از هشت گروه زیر، قابل طبقه بندی است. بر همین اساس محورهای ذیل به شرکت کنندگان پیشنهاد می شود:

آموزشی و فرهنگی و هنری (شامل کلیه مشاغل معلّمی، تدریس، تولید ادبی و هنری، روابط عمومی، تبلیغات، مطبوعات و رسانه ها، و ...

اداری و مالی (شامل کلیه مشاغل حسابداری، حسابرسی، اداری، مالی، بیمه، بانکداری، بورس، آمار اقتصادی و ...

اجتماعی (شامل کلیه مشاغل پژوهش‌های میدانی روان شناسی و جامعه شناسی و علوم سیاسی و روابط بین الملل و تحلیلگری و آمار اجتماعی و مشاوره و علوم تربیتی و ...

بهداشتی و درمانی (شامل کلیه مشاغل پزشکی و دندان پزشکی و پیراپزشکی و پرستاری و مامایی و داروسازی و کاربری سیستم های جدید در درمان و بهداشت و تولید داروها و واکسن ها و ...

خدمات (فروشندگی و بازرگانی و توزیع کالا و خدمات و ورزش و توریسم و سرگرمی و تغذیه و ساخت و ساز بنا و حرفه های اصلاح و تعمیر و ...

کشاورزی و محیط زیست (شامل مشاغل کشت و داشت و برداشت محصول و پژوهش های مربوط به هر مرحله، پرورش انواع جانوران سودمند و مطالعات وابسته، دامپزشکی، گیاه شناسی، مطالعات جنگل و آب و هوا، بیابان زدایی، و ...

فنی و مهندسی (شامل کلیه مشاغل سخت افزار و نرم افزار صنعت و تکنولوژی، اختراع و تولید صنعتی، کارگری صنعت، کارگاه ها و آزمایشگاه ها، و ...

فرآوری داده‌ها (شامل کلیه مشاغل مربوط به اطلاع رسانی، کتابداری، تولید نرم افزارهای اطلاعاتی، گسترش اطلاعات، شبکه اینترنت، انتقال و تلفیق اطلاعات، ارزیابی داده‌ها، حفاظت داده‌ها، و ... )

که دردوبخش عکس وفیلم برگزارخواهدشد

بخش‌ عکس:

۱- تک عکس
نگاه برگزار کننده در این بخش واقع گرایانه بوده و هر گونه دخل و تصرف که منجر به تغییر در واقعیت عکس شود پذیرفته نخواهد بود. هر شرکت کننده در این بخش می تواند با رعایت مقررات، حداکثر ۷ اثر ارسال نماید.

۲- مجموعه عکس
مجموعه عکس از نگاه برگزار کننده به آثاری اطلاق می شود که حاوی اندیشه و تفکر منسجم عکاس برای بیان ایده خود در قالب چند عکس مرتبط به هم باشد. ایده پردازی در این بخش اهمیت ویژه دارد. در این بخش استفاده از هرگونه تکنیکی برای رسیدن به هدف آزاد می باشد. ارائه بیانیه (استیتمنت) مشتمل بر حداکثر یکصد کلمه برای مجموعه عکس الزامی است. شرکت کنندگان در این بخش صرفا یک مجموعه مشتمل بر ۴ الی ۷ عکس را می توانند ارسال نمایند.

۳- بخش جنبی: نه به کار کودک
این بخش با هدف نشان دادن آثار و عواقب اجتماعی زیانبار کار کودکان که به کارهای کاذب و غیر مولد مشغولند،به این موضوع اختصاص یافته است. شرکت کنندگان در این بخش می توانند حداکثر ۳ اثر تک عکس از کار کودکان را ارسال نمایند. توجه شود که در این بخش مجموعه پذیرفته نخواهد بود.

 

مقررات:

شرکت در این مسابقه برای همه آزاد و رایگان است.

شایسته است که شرکت کنندگان آثار جدید خود را برای این مسابقه ارسال نمایند.

هیچ عکسی در بیش از یک بخش پذیرفته نمی شود. ارسال آثار یکسان برای بخش‌های مختلف باعث حذف شرکت کننده از تمامی بخش‌های مسابقه خواهد شد.

هر گونه قاب، واتر مارک، علامت و یا ذکر نام بر روی عکس‌های ارسالی باعث حذف عکس خواهد شد.

آثار می توانند با هر وسیله ای اعم از دوربین و یا موبایل تهیه شده باشند. اما الزاما می بایست قابلیت چاپ در سایز بزرگ را داشته باشد.

شرکت کنندگان در تمامی بخش‌ها می بایست ضلع بزرگ آثارشان بیشتر از ۳۰۰۰ پیکسل باشد. Quality عکس‌ها را بصورتی انتخاب کنید که حجم هر عکس بیشتر از 3MB و حداکثر 6MB باشد. عکس‌ها باید با فرمت jpg و مود RGB در سایت بارگذاری شوند. بار دیگر توجه شرکت کنندگان را به این موضوع جلب می نماید که استیتمنت (حداکثر یکصد کلمه) برای بخش مجموعه عکس الزامی است

ارسال اثر و شرکت در این برنامه به منزله اعلام مالکیت اثر توسط ارسال کننده است. در صورت اثبات خلاف این امر در هر مرحله ای، اثر ارسالی حذف شده و ارسال کننده پاسخگوی کلیه مسئولیت های قانونی، اخلاقی و عرفی آن خواهد بود. برگزار کننده مسئولیتی در قبال چنین عملکردی از سوی ارسال کنندگان نخواهد داشت.

برگزار کننده مجاز است از آثار ارسالی برای چاپ در کاتالوگ، اطلاع رسانی و اقلام تبلیغاتی در ارتباط با این مسابقه با ذکر نام عکاس استفاده نماید.

فایل های آثار پذیرفته نشده بازگردانده نمی‌‏شوند و پس انجام داوری معدوم خواهند شد.

به کلیه پذیرفته شدگان گواهی شرکت در مسابقه از سوی دبیرخانه اهداء می‌گردد.

به هر اثر راه یافته به نمایشگاه در بخش تک عکس و جنبی مبلغ یک میلیون ریال و در بخش مجموعه سه میلیون ریال به همراه گواهی شرکت از سوی دبیرخانه اهدا خواهد شد.

تصمیم در موارد پیش بینی نشده به عهده برگزار کننده است.

شرکت در این مسابقه به منزله پذیرش کلیه قوانین و مقررات مسابقه می باشد.

جوایز:

بخش مجموعه عکس
یک برگزیده: تندیس مسابقه، دیپلم افتخار و مبلغ 7۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال جایزه نقدی
برگزیدگان خارجی 15۰۰ یورو

بخش تک عکس
پنج برگزیده: تندیس مسابقه، دیپلم افتخار و مبلغ 5۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال جایزه نقدی
برگزیدگان خارجی 1000 یورو

بخش جنبی: نه به کار کودک
یک برگزیده: تندیس مسابقه، دیپلم افتخار و مبلغ 5۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال جایزه نقدی
برگزیده خارجی 1000یورو

 

بخش فیلم:

 


الف: سینمای ایران
شامل دوقسممت مسابقه و جنبی می باشد.
مسابقه ایران:
همه آثار تولیدی در راستای اهداف جشنواره و در قالب‌های داستانی، مستند، تجربی و پویانمایی می‌توانند در این بخش حضور یابند.
بخش جنبی:
این بخش غیررقابتی، فرصتی است برای تبادل اندیشه و تجربه‌های هنرمندان و ایجاد زمینه‌ای مناسب برای ارزیابی آثار فیلم‌سازان حوزه فیلم کار، شامل نمایش ویژه، بزرگداشت های صنفی مشاغل، مرور آثار و بخش ویدئو آرت و برگزاری نشست‌های تخصصی و

مقررات خاص بخش سینمای ایران
۱- حداکثر زمان برای آثار ۳۰ دقیقه است.
۲- آثار قابل‌پذیرش:
الف: فیلم‌های داستانی، مستند، پویانمایی و تجربی تولید شده از سال ۱۳۹۳ تاکنون، که به جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران ارسال نشده باشند.

ب: بهترین فیلم داستانی، مستند، تجربی و پویانمایی و بهترین فیلم جشنواره که موفق به دریافت تندیس در هفتمین جشنواره «نماز و نیایش به روایت دوربین» و «پنجاه و سومین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان» و همچنین جشنواره‌های منطقه‌ای «سینمای جوان» در سال ۱۳۹۵ شده‌اند، به‌شرط آن‌که با موضوع کارومشاغل بوده است مستقیماً به بخش مسابقه ملی راه خواهند یافت.

جوایز مسابقه سینمای ایران:
تندیس جشنواره و مبلغ ۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال به بهترین فیلم با موضوع «چشم‌انداز سرزمین زیبای ما»درسایه کاروتلاش
تندیس جشنواره و مبلغ ۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال به بهترین فیلم با موضوع «ایمان و امیدونشاط درمشاغل»
تندیس جشنواره و مبلغ ۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال به بهترین فیلم با موضوع «محیط‌ کار

تندیس جشنواره و مبلغ ۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال به بهترین تحقیق و پژوهش برای فیلم مستندباموضوع کار
تندیس جشنواره و مبلغ ۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال به بهترین صدای فیلم (صدابرداری یا صداگذاری)
تندیس جشنواره و مبلغ ۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ به بهترین تدوین
تندیس جشنواره و مبلغ ۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال به بهترین تصویربرداری
تندیس جشنواره و مبلغ ۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال به بهترین جان‌بخشی در آثار پویانمایی کاروتلاش
تندیس جشنواره و مبلغ ۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال به بهترین فیلم‌نامه
تندیس جشنواره و مبلغ ۶۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال به بهترین کارگردانی در بخش فیلم تجربی
تندیس جشنواره و مبلغ ۶۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال به بهترین کارگردانی در بخش فیلم پویانمایی
تندیس جشنواره و مبلغ ۶۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال به بهترین کارگردانی در بخش فیلم مستند
تندیس جشنواره و مبلغ ۸۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال به بهترین کارگردانی در بخش فیلم داستانی
تندیس جشنواره و مبلغ ۱0۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال به‌عنوان جایزه بهترین فیلم در بخش سینمای ایران، به تهیه‌کننده حقیقی اختصاص داده می‌شود.
هیئت‌داوران می‌تواند حداکثر دو دیپلم افتخار به هر ویژگی در فیلم کوتاه اهداء نماید. (میزان جایزه نقدی دیپلم افتخار مبلغ ۲۵٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال است.)
هیئت‌داوران می‌تواند دو جایزه ویژه در بخش فیلم‌های داستانی (بازیگری، موسیقی، تیتراژ، جلوه‌های ویژه، طراحی صحنه و لباس و …) اهدا نماید. (میزان جایزه نقدی مبلغ ۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال است)

ب: سینمای بین‌الملل
سینمای بین‌الملل در 4 بخش مسابقه بین‌الملل، آسیا، اسلام و صلح جهانی وبخش ویژه کشورهای عضواکوبرگزار می‌گردد:

مسابقه بین‌الملل
این بخش شامل آثار فیلم‌سازان خارجی (کشور تهیه‌کننده غیر از ایران باشد) در قالب داستانی، مستند، پویانمایی و تجربی با حداکثر زمان ۳۰ دقیقه است (آثار این بخش می‌باید بعد از سال ۱۳۹۳ (۲۰۱۴ میلادی) تولید شده و تاکنون برای جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران ارسال نشده باشند)

بخش مسابقه آسیا
این بخش به‌منظور تقویت روابط فرهنگی میان کشورهای قاره آسیا در حوزه فیلم کوتاه برگزار می‌شود.

اسلام و صلح جهانی
این بخش شامل آثاری با رویکرد فن وحرفه کارنسبت به اصول راستین اسلام و مفاهیم عدالت، راستی، کمال، نقش آیین‌ها در زندگی امروزی و اعتقادات معنوی در ایجاد ارتباطات انسانی است.

بخش ویژه بین الملل(کشورهای عضوصازمان اکو)

این بخش به‌منظور تقویت روابط فرهنگی مشاغل میان کشورهای عضو سازمان اکو در حوزه ..... برگزار می‌شود.

جوایز مسابقه بین‌الملل
تندیس جشنواره و مبلغ 4۰۰۰ یورو جایزه بزرگ بخش بین‌الملل
تندیس جشنواره و مبلغ 2۰۰۰ یورو به برترین کارگردان فیلم داستانی
تندیس جشنواره و مبلغ 2۰۰۰ یورو به برترین کارگردان فیلم مستند
تندیس جشنواره و مبلغ 2۰۰۰ یورو به برترین کارگردان فیلم پویانمایی
تندیس جشنواره و مبلغ 2۰۰۰ یورو به برترین کارگردان فیلم تجربی
تندیس جشنواره و مبلغ ۲۰۰۰ یورو برای بهترین فیلم اسلام و صلح جهانی
تندیس جشنواره و مبلغ ۲۰۰۰ یورو برای بهترین فیلم آسیا

- تندیس جشنواره و مبلغ ۲۰۰۰ یورو برای بهترین فیلم کشورهای عضو اکو

بخش ویدئو آرت
این بخش به‌صورت غیررقابتی برگزار می‌شود. اما فیلم‌ها در کاتالوگ جشنواره معرفی و در جشنواره به نمایش درخواهند آمد.
شرایط عمومی برای شرکت در بخش ملی جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران
شرکت همه فیلم‌سازان، نهادها، سازمان‌های دولتی و تهیه‌کنندگان بخش خصوصی آزاد است.
با توجه به تغییر شرایط فنی پذیرش آثار، لازم است متقاضیان پیش از ارسال آثار، مفاد بخش «شرایط فنی آثار» را به‌دقت مطالعه نمایند.
ثبت‌نام در جشنواره تنها به شیوه اینترنتی امکان‌پذیر است بنابراین لازم است درخواست‌کنندگان با مراجعه به سایت www.iranjobax.comفرم تقاضای شرکت در جشنواره را تکمیل کرده و کد ره‌گیری مربوطه را دریافت نمایند و سپس هنگام ارسال کپی آثار، نام فیلم خود را به نام کد ره‌گیری که از سایت دریافت کرده‌اند تغییر نام دهند.

توجه: فیلم‌سازان فقط یک‌بار می‌توانند فیلم خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند و امکان اصلاح و ارسال مجدد وجود ندارد.

به فیلم‌هایی که به بخش مسابقه راه‌یافته‌اند، گواهی شرکت داده خواهد شد.
فیلم‌هایی که استانداردهای فنی و نمایشی را نداشته باشند از بخش مسابقه حذف می‌گردند.
دبیرخانه جشنواره، هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال آسیب‌های ناشی از ارسال نامطلوب آثار از جانب شرکت‌کننده را نمی‌پذیرد.
پس از راه‌یابی فیلم‌ها به جشنواره امکان خارج کردن آن‌ها از برنامه وجود ندارد.
اخذ تصمیم نهایی درباره موارد پیش‌بینی‌نشده که در مقررات حاضر لحاظ نشده و یا ابهامات ناشی از مفاد آن و تغییر در بعضی از مقررات، با دبیر جشنواره است و نظر ایشان قاطع و مصون از هرگونه اعتراض و ادعایی است.
تهیه‌کننده اثر و یا نماینده قانونی دارای مجوز از ایشان به دبیرخانه جشنواره  اختیار و اجازه می‌دهد که فیلم‌های منتخب را در فضاهای آموزشی به‌طور اعم کلمه که فاقد جنبه انتفاعی و مالی بوده است بالأخص دفاتر و شعب انجمن سینمای جوانان پخش و... به نمایش درآورد و در این خصوص حق هرگونه اعتراض و ادعایی را از خویش سلب می‌نماید.
تکمیل فرم تقاضای شرکت در جشنواره به معنای قبول تمام مقررات اعلام شده است.

تذکر: فرم تقاضای شرکت در جشنواره می‌بایستی صرفاً توسط «تهیه‌کننده و یا نماینده قانونی» ایشان تکمیل شود.

شرایط فنی آثار:
تمامی آثار ارسالی بایستی به‌صورت فایل دیتا به دبیرخانه جشنواره ارائه گردند، فیلم‌هایی که به‌صورت DVD Video یا همان فایل VOB ارسال شوند در جشنواره پذیرش نخواهند شد.
جشنواره از پذیرش آثار بر روی نوارهای DV cam یا HD cam معذور است.
آثار بایستی در یکی از قطع‌های Full HD- HDV – DV و لزوماً با فریم ریت‌های ۲۵p یا ۵۰i به دفتر جشنواره تحویل داده شوند.

فرمت‌های قابل‌پذیرش:
MXF
MOV (H.264)
MPEG 4 (H.264)
MPEG 2
DV AVI
تذکر مهم: با توجه به تک‌مرحله‌ای بودن دریافت آثار، در صورت راه‌یابی هر فیلم به بخش مسابقه، فایل ارائه شده توسط فیلم‌ساز مستقیماً به نمایش درخواهد آمد، ازاین‌رو ضروری است فیلم‌سازان از ابتدا نسخه نهایی اثر را باکیفیت مناسب به دفتر جشنواره ارائه دهند.
بدیهی است به علت تراکم آثار و محدودیت زمانی، فرمت‌های متفرقه یا فایل‌های معیوب در مرحله انتخاب آثار شرکت داده نخواهند شد.
بازگرداندن اصل آثار: آثار ارسالی بر روی hard و flash memory از ....‌ماه به‌صورت حضوری به صاحب فیلم و در صورت عدم مراجعه ایشان از طریق پست سفارشی برای صاحبانشان در شهرستان‌ها بازگردانده خواهد شد.

توجه:
۱- نسخه‌های کپی شده به روی DVD ، DVD9 و BLUE RAY بازگشت داده نمی‌شوند.
۲- شرکت‌کنندگان ساکن تهران یا آن عده از هنرمندانی که علاقه‌مند به دریافت حضوری آثارشان هستند برای دریافت اصل آثار پس از هماهنگی شخصاً و حداکثر تا ۳۰ ...‌ماه 1400 می‌بایستی با ارائه رسید جشنواره به دبیرخانه مراجعه نمایند.
۳- کپی آثار ارسالی جهت بازبینی هیأت انتخاب عودت نمی‌گردد.
۴- نتایج بازبینی از طریق جراید و سایت‌های معتبر و سایت اختصاصی جشنواره اعلام می‌شود؛ لذا به تماس‌های تلفنی پاسخ داده نخواهد شد.


آدرس دبیرخانه دائمی: تهران، بالاتر از میدان ونک، شماره ۲۴۷۵، واحد ۸
تلفن: 88883653-88642159-88651486
توجه: تاریخ دریافت آثار به‌هیچ‌عنوان تمدید نخواهد شد. ضمناً به دلیل عدم امکان برگزاری اختتامیه اولین دوره و اعطای جوایز برگزیدگان به دلیل شرایط کرونا، مقرر گردیده است که جوایز برگزیدگان اولین دوره جشنواره همزمان با اعلام برگزیدگان دومین دوره رویداد در مراسمی ویژه ای به ایشان اعطا گردد.

 

 

                                                                     دبیرخانه جشنواره